Algemene informatie

Nagelverzorging

De natuurlijke nagel fungeert als bescherming voor de vingers en verhoogt de gevoeligheid van de vingertop. De nagel bestaat uit veel verschillende onderdelen, bijvoorbeeld uit de nagelplaat, de nagelwortel, het nagelbed en de nagelwal. Het belangrijkste van de nagel is de nagelriem. Deze geeft bescherming aan de nagelplaat en voorkomt bacteriën. Het is dus erg belangrijk om de nagelriem goed te verzorgen. Als perfecte basis voor uw dagelijkse nagelverzorging, gebruikt u goede nagelriemolie in combinatie met de juiste handcrème.

Tevens zegt de nagel veel over je gezondheid. Sterke, lange, nagels zeggen namelijk dat je gezond en sterk bent. Om de nagels lang en sterk te houden, en dus je gezondheid op peil te houden, heeft NailFashion Irrisistible diverse manicure behandelingen in het leven geroepen. Onze behandelingen zijn erg variërend en toepasbaar naar ieders wens.

Gebeten nagels geven een onzeker iemand weer. Om je onzekerheid te verbergen en je nagels er super mooi uit te laten zien, kunnen wij acrylnagels zetten. Hiervoor zijn tal van mogelijkheden, zoals verschillende kleuren, vormen, lengtes en versiersels.

Verzorgde nagels trotseren een persoon en zijn een perfect sieraad!

Cosmetische voetverzorging

Uw voeten worden dagelijks het meest belast. Bovendien komen alle delen van het menselijk lichaam bijeen in de voeten. Een goede verzorging en extra aandacht voor uw stappers is daarom erg belangrijk. Omdat elke voet anders is en anders belast wordt, hebben zij een speciale verzorging nodig. Na een behandeling die perfect bij u past, voelen uw voeten weer als herboren.

Eigenaresse Ilona van de Westelaken is gestart met de opleiding Pedicure. Op termijn kunnen ook pedicurebehandelingen gegeven worden. Houdt u onze nieuwspagina in de gaten voor meer informatie hierover.

TIP! Een felle kleur nagellak op uw verzorgde teennagels vrolijkt u op!

 
Sitemap