Bruidsarrangementen

Om u een volledig pakket aan te kunnen bieden voor uw bruiloft of feestje, hebben wij diverse arrangementen samengesteld voor een voordelige prijs. Sinds kort bieden wij u de mogelijkheid om een party te geven bij u thuis voor een gezellig avondje met vriendinnen. Ook kinderfeestjes horen bij ons assortiment.

Basic Bride

Bij deze behandeling zetten wij eenmaal een Test Make-up, krijgt u een Irrisistible Face behandeling en kunt u uw bruidnagels laten zetten door middel van acryl.

Irrisistible Bride

Dit is een uitbreiding op de Basic Bride behandeling voor meer luxe en schoonheid. Wij zetten namelijk een Test Make-up, u geniet van een Relaxing Irrisistible Face behandeling, u krijgt een mooie set bruidsnagels van acryl en kunt u heerlijk ontspannen bij een voetmassage.

Relaxing Groom

Uiteraard wil ook de bruidegom tegenwoordig perfect stralen op zijn trouwerij. Wij bieden de mannen daarom dit arrangement aan. Dit bestaat uit een speciale mannen Manicure behandeling. De nagels worden goed schoongemaakt, verzorgd en op gelijke lengte gemaakt. Een handmassage zorgt voor een goede doorbloeding en een ontspannen gevoel. Hierna worden de voeten onder handen genomen tijdens de Irrisistible Feet behandeling en na afloop worden hoofd, gezicht en nek gemasseerd. Klaar voor de grote dag dus!

Tarieven

Bekijk al onze tarieven.

Onze prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen. Pinnen in onze salon is helaas niet mogelijk.

 
Sitemap