Irrisistible Nail- & Bodyfashion

Welkom op de website van Nagelstudio Irrisistible Nail- & Bodyfashion!

In 2005 heeft eigenaresse Ilona van den Berg haar eerste diploma voor Nagelstyling behaald en ontdekte dat ze er erg veel plezier in had om andere mensen met mooie nagels te verblijden. Na het behalen van meerdere diploma’s voor Nagelstyling, NailArt en Cosmetische Voetverzorging is per 1 juli 2008 Nagelstudio NailFashion Irrisistible een feit geworden.

Via deze website willen wij u op een duidelijke manier laten zien wat onze nagelsalon u te bieden heeft. Op deze website vindt u informatie over nagelverzorging, handverzorging en voetverzorging, leest u wat Nagelstudio NailFashion Irrisistible u te bieden heeft op het gebied van uiterlijke verzorging en ontspanning, kunt u ons uitgebreide portfolio bekijken en houden we u op de hoogte van nieuwe evenementen, producten en behandelingen.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor onze nagelsalon in Den Dungen vlakbij Den Bosch. U kunt ook bij ons terecht voor de afname van een cadeaubon van onze nagelstudio. Deze kan per behandeling of voor een bedrag naar keuze uitgeschreven worden.

Bezoek nu ook onze Cuccio webshop voor al uw nagelproducten!! Bestel bij de voordeligste Cuccio Groothandel van Nederland! In deze webshop is een grote collectie Cuccio producten te vinden zoals de Cuccio Naturale producten waaronder Cuccio Butter Blend!

Graag tot ziens in onze salon!
Nagelstudio Irrisistible Nail- & Bodyfashion

 
Sitemap