Kunstnagels (Acrylnagels & Nailart)

Zijn uw nagels kort en slap of bijt u nagels? Laat dan een set kunstnagels zetten. In onze salon worden alleen goede kwaliteit acrylnagels gezet. Hoe lang en stevig uw acrylnagels blijven zitten is afhankelijk van hoe u ermee omgaat en de vetheid van uw natuurlijke nagel.

Acrylnagels

Bent u een nagelbijter of vindt u een French Manicure toch mooier, adviseren wij u om een set acrylnagels te laten zetten. Hierbij worden uw nagels verlengt door middel van tips waar de acryl dan weer overheen gezet wordt. U heeft de mogelijkheid om een standaard French (wit randje) of een leuke kleuracryl erop te zetten. Tevens is het heel goed mogelijk om een NailArt op uw acrylnagels te zetten. Dit kan variƫren van heel simpel tot vrij exclusief.

NailArt

Dit is een manier om uw (kunst)nagels te versieren. Het varieert heel erg van vorm, kleur en exclusiviteit. Het is bijvoorbeeld mogelijk om kant-en-klare stickers op uw nagel te zetten, een strass steentje of een handgemaakte schildering. Alles is tevens mogelijk op een leuke ondergrondkleur. Nieuw in de NailArt wereld is de stempeltechniek. Op deze manier kun u uw NailArt precies zo maken hoe u zelf wilt. Kortom: u kunt het zo gek niet bedenken!

Tarieven

Bekijk onze tarieven.

Onze prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen. Pinnen in onze salon is helaas niet mogelijk.

 
Sitemap