Make-up

Gaat u een heerlijk avondje uit? Heeft u een speciaal feest, waarvoor u er op en top uit wilt zien? Of is er een bruiloft in het verschiet? Wij kunnen u voorzien van een stralende, passende (avond)make-up.

Test Make-up

Om ervoor te zorgen dat uw make-up perfect bij uw gezicht, uitstraling en kleding past, adviseren wij u altijd een test make-up te laten doen. Op deze manier kan een en ander nog aangepast worden zonder al te veel tijd te verliezen om de specifieke dag zelf. Uiteraard kunt u zelf aangeven wat u precies wilt en zullen wij u adviseren qua kleur en stijl.

Irrisistible Face

Voor uw feest, moet uw make-up natuurlijk perfect zitten. Wij zorgen daarom voor een goede reiniging en gebruiken professionele make-up. Na de reiniging wordt een matte vloeibare make-up aangebracht om oneffenheden te camoufleren. Wanneer deze droog is, wordt het gezicht op kleur gebracht door middel van een foundation en rouge. Daarna worden de ogen opgemaakt met oogschaduw en eventueel eyeliner en/of mascara.

Relaxing Irrisistible Face

Bij deze ontspannende make-up behandeling wordt alvorens de make-up te plaatsen een heerlijke hoofd- en gezichtsmassage uitgevoerd. Na de reiniging volgt het plaatsen van de make-up zoals hierboven beschreven.

Tarieven

Bekijk al onze tarieven

Onze prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen. Pinnen in onze salon is helaas niet mogelijk.

 
Sitemap