Manicure

Wanneer u uw natuurlijke nagels goed wilt verzorgen, adviseren wij één van onze Manicure behandelingen. Tijdens deze behandelingen worden uw nagels en handen goed verzorgd en lekker vertroetelt. Om aan ieders wensen te voldoen, zijn er diverse behandelingen.

Basic Manicure

Bij deze behandeling worden uw nagels, na het manicurebadje, in model gevijlt. Vervolgens worden uw nagelriemen verzorgd met olie en de nagels netjes gelakt in de door u gewenste kleur. Wanneer u uw nagels wilt verstevigen, wordt met een nagelverharder gewerkt. Na de behandeling worden uw handen ingesmeerd met een lekkere crème.

Gently Manicure

Om uw handen zachter te doen aanvoelen, wordt bij deze behandeling paraffine gebruikt. De behandeling van de Basic Manicure wordt uitgevoerd, echter tussen het verzorgen en aflakken in, kunt u genieten van een warm 15 minuten durend paraffinebad.

Relaxing Manicure

De naam zegt het al: een ontspannende behandeling! Om ervoor te zorgen dat de doorbloeding van uw handen verbetert, is massage de perfecte methode. Deze behandeling is in principe gelijk aan de Gently Manicure, echter wordt de paraffinebehandeling vervangen door een heerlijke handmassage tot aan de elleboog.

Irrisistible Manicure

Voor een uitgebreide behandeling, bieden wij een aangename totaalbehandeling aan. Deze bestaat uit de Basic Manicure inclusief paraffinebehandeling en handmassage. Een luxe behandeling met pure verwennerij en ontspanning dus!

Tarieven

Bekijk al onze tarieven.

Onze prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen. Pinnen in onze salon is helaas niet mogelijk.

 
Sitemap