Nagelverzorging

Nagelverzorging is een verzamelnaam voor diverse behandelingen om uw nagels mooi te maken. En dit doet iedereen uiteraard op een eigen manier. Om aan de wensen van iedereen te kunnen voldoen, biedt NailFashion Irrisistible diverse behandelingen aan.

NagelverzorgingDe natuurlijke nagel fungeert als bescherming voor de vingers en verhoogt de gevoeligheid van de vingertop. Tevens zegt de nagel veel over je gezondheid. Sterke, lange, nagels zeggen namelijk dat je gezond en sterk bent. Om de nagels lang en sterk te houden, en dus je gezondheid op peil te houden, heeft NailFashion Irrisistible diverse manicure behandelingen in het leven geroepen. Een korte, ontspannende of uitgebreide behandeling? Wij bieden het allemaal.


Nagelbijten

Gebeten nagels geven een onzeker iemand weer. Om je onzekerheid te verbergen en je nagels er super mooi uit te laten zien, kunnen wij acrylnagels zetten. Hiervoor zijn tal van mogelijkheden, zoals verschillende kleuren, vormen, lengtes en versiersels. Informeer eens naar de mogelijkheden of bekijk de foto’s op deze website.

Nagelriem

De nagel bestaat uit veel verschillende onderdelen. Zo bestaat deze bijvoorbeeld uit de nagelplaat, de nagelwortel, het nagelbed en de nagelwal. Het allerbelangrijkste van de nagel is de nagelriem. Deze geeft namelijk bescherming aan de nagelplaat en voorkomt bacteriën. Het is dus erg belangrijk om de nagelriem goed te verzorgen. Dit kan door bijvoorbeeld regelmatig een goede nagelriemolie te gebruiken. Dit voorkomt uitdroging en laat de nagels er beter uitzien. Dit in combinatie met de juiste handcrème is een goede basis voor de verzorging van uw nagels.

Verzorgde nagels trotseren een persoon en zijn een perfect sieraard!

 
Sitemap