Ontspanningsmassage

Wilt u uzelf eens heerlijk verwennen of lekker bijkomen van een stressvolle week? Dan is het tijd om te ontspannen! Dat gaat natuurlijk perfect met één van onze Ontspanningsmassages.

Basic Massage

De naam zegt het eigenlijk al. De basis massage van ongeveer 25 minuten welke vaak gebruikt wordt wanneer men last heeft van stress. Stress straalt vaak uit naar de nek en onderrug. Bij deze behandeling wordt daarom de volledige aandacht gericht op de schouders, volledige rug, bovenarmen en de nek. Een echte aanrader dus om te ontstressen.

Top Massage

Om gewoon even lekker tot rust te komen en te genieten, is de Front Massage ideaal. U sluit uw ogen voor een minuutje of 20 en wij laten u genieten van een heerlijk ontspannende hoofd-, gezicht en nekmassage.

Long-Leg Massage

Wanneer u last heeft van vermoeide benen of een behoorlijke sportieve activiteit voor de boeg heeft, is de Bottom Massage zeker iets voor u. Bij deze 15 minuten durende massage richten wij ons op de boven en onderbenen (zowel voor- als achterkant) en de voeten.

Feet Massage

Wanneer alleen uw voeten vermoeid zijn, is het ook mogelijk om een losse voetmassage te reserveren. Dit is een 15 minuten durende behandeling om ervoor te zorgen dat uw voeten weer als herboren aanvoelen.

Irrisistible Massage

Voor uw volledige ontspanning in alle rust, hebben wij de Irrisistible Massage in het leven geroepen. Deze behandeling duurt ongeveer 1 uur en is een samenvatting van alle bovengenoemde massages. Uw hoofd, gezicht, schouders, nek, bovenarmen, rug, bovenbenen, onderbenen en voeten komen aan bod.


Onze massages zijn bedoeld als ontspanning en absoluut niet erotisch getint. Wanneer hier wel naartoe geleid wordt, zijn wij helaas genoodzaakt u uit onze salon te laten vertrekken.

Tarieven

Bekijk al onze tarieven.

Onze prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen. Pinnen in onze salon is helaas niet mogelijk.

 
Sitemap