Cosmetische Voetverzorging

Heeft u veel last van eelt onder uw voeten? Zijn uw voeten toe aan een lekkere opfrisbeurt? Of wilt u gewoon een keertje heerlijk genieten en optimaal ontspannen? Probeer dan eens één van onze Cosmetische Voetbehandelingen.

Scrubbing Feet

Bij deze behandeling wordt uw eelt grotendeels verwijderd en worden uw voeten extra zacht gemaakt met de scrubpeeling. Uiteraard worden uw teennagels in model gevijlt en voorzien van een mooie kleurlak of topcoat. Na afloop van de behandeling worden uw voeten ingesmeerd met een heerlijke crème.

Relaxing Feet

Tijdens deze behandeling is het tijd voor ontspanning. Na het voetenbadje en het raspen van uw eelt, kunt u genieten van een heerlijke voetmassage met olie en een verzorgende creme. Het modelvijlen en lakken van uw teennagels mag uiteraard niet ontbreken.

Irrisistible Feet

Verdienen uw voeten extra veel aandacht, dan is deze behandeling zeer geschikt voor u. Na het voetenbadje, worden uw voeten ontdaan van eelt en behandelt met de scrubpeeling. Om uw voeten extra te hydrateren, wordt er een masker aangebracht. Natuurlijk worden ook hier uw teennagels in model gevijlt en wordt er een (kleur)lak aangebracht. Na het drogen van de lak, kunt u nog even genieten van een ontspannende voetmassage.

Tarieven

Bekijk al onze tarieven.

TIP! Een felle kleur nagellak op uw verzorgde teennagels vrolijkt u op!

Onze prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen. Pinnen in onze salon is helaas niet mogelijk.

 
Sitemap